Το Μαζιώτικο Καρναβάλι ήταν εντυπωσιακό αναβίωσε τα έθιμα κι έδωσε χαρά στο λαό! (ΦΩΤΟ)

Σε ρυθμούς Αποκριάς… Κλειτορία, καρναβάλια και παραδοσιακά έθιμα!

Με σύμμαχο των καιρό η Κλειτορία, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό καρναβάλι, με πολλές συμμετοχές, άψογη διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας οι αποκριάτικες εκδηλώσεις έδωσαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους…. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συντοπίτες:
Κέφι, χορός, χαρά, ανεμελιά, αλλά και συνεργασία, μοίρασμα, ομαδικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά του διήμερου εκδηλώσεων για το Καρναβάλι και την Καθαρή Δευτέρα που συν-διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας με το Δήμο Καλαβρύτων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν οι δυνάμεις ενώνονται, όταν όλοι γινόμαστε μία ομάδα που προσπαθεί για το καλό του τόπου μας, πόσο το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει!

Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντοπίτες μας και όχι μόνο, που στήριξαν την προσπάθειά μας και που χωρίς αυτούς δε θα είχαμε ένα –κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένο Καρναβάλι…

Πραγματικά αυτή η προσπάθεια ήταν ομαδική, συμμετείχε πλήθος ανθρώπων που τη στήριξε και η επιτυχία της οφείλεται σε όλους σχεδόν τους συντοπίτες μας.

Για τη διοργάνωση αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ μεγάλο μέρος ανθρώπων που συμμετείχαν με ποικιλία τρόπων στην προσπάθεια μας αυτή. Θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε όσους περισσότερους μπορούμε και απολογούμαστε εκ των προτέρων.

Φωτογραφίες – Βαγγέλης Ζήκος

Σχετικές δημοσιεύσεις